Bronscur

Bronscur2019-05-29T14:26:45+00:00

Bronscur

21.95

Toepassing: Baarmoederontsteking, schijndracht, onregelmatige cyclus, onvruchtbaarheid, ovariumcysten, hormonale problemen (nymfomanie, niet hengstig / loops worden), melkklierontsteking, uierontsteking.

Beschrijving

Bronscur bestaat uit:

  • Equisetum arvense D3 (diuretisch en versterkend)
  • Pulsatilla pratensis D6 (regulerend op eierstokken)
  • Alchemilla vulgaris D6 (herstellen van de normale geslachtscyclus)
  • Arnica montana D12 (ontstekingsremmend)

Toepassing: Toegevoegd aan de voeding geeft Bronscur een gezonde en normale hormoonhuishouding en conditie van de vrouwelijke geslachtsorganen. Daarom kan Bronscur worden aangewend bij een abnormale cyclus (te weinig of te heftig), onvruchtbaarheid, ontsteking van baarmoeder en/of ovaria en bij cysteuze veranderingen van de ovaria. Ook is Bronscur bij honden toepasbaar bij de behandeling van schijndracht.


Werking: Aandoeningen van de vrouwelijke voorplantingsorganen kunnen zich uiten in abnormale cyclus (te vaak en te langdurig hengstig/loops, of uitblijven van de hengstigheid loopsheid / krols worden) door aandoeningen van de eierstokken, of in baarmoederontsteking. Dergelijke aandoeningen gaan in het algemeen gepaard met een afwijkend gedrag en/of uitvloeiingen. Bronscur toegediend door het voer heeft een regulerende werking op de functie van de eierstokken en een ontstekingsremmende activiteit op de baarmoeder. Bronscur normaliseert de cyclus, waarbij merries die niet hengstig worden of teven die niet loops worden en poezen die niet krols worden, binnen enkele weken hengstig/loops of krols zijn. Overmatige hengstige merries worden opmerkelijk rustiger.In geval van baarmoederontsteking, dat zich veelal openbaart in niet drachtig worden en/of vloeien uit de vagina, is het raadzaam een baarmoederspoeling met Bronscur te geven.


Dosering: Bronscur oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in demond, in de volgende doseringen:

paard/pony: 2x daags 30 druppels
honden: 2 x daags 15-25 druppels
katten: 2 x daags 10-15 druppels

 

 


Inhoud:
100 ml = ca. 2250 druppels


Opmerking: Bij een baarmoederspoeling dient 15 ml. Bronscur via een pipet bij de hengstige merrie in de baarmoeder te worden aangebracht.


Indicaties voor het gebruik van Allergicur:

paard hond kat
baarmoederontsteking schijndracht baarmoederontsteking
onregelmatige cyclus baarmoederontsteking niet krols worden
ovarium cysten niet loops worden onvruchtbaarheid
onvruchtbaarheid

Extra informatie

Gewicht 0.21 kg