Allergicur

Allergicur2019-05-28T13:39:26+00:00

Allergicur

21.95

Toegevoegd aan de voeding geeft Allergicur een aanzet tot een gerichte zelfgenezingskracht voor ondersteuning van een gezonde en normale reactie op allergenen.

Beschrijving

Allergicur bestaat uit:

  • Apis mellifica  (ontstekingsremmend)
  • Carbo mineralis  (werking op huid en haren)
  • Calendula off.  (ontstekingsremmend, wondhelend)

Toepassing: Als voedingssupplement geeft Allergicur een gezonde en normale reactie op allergenen. Daarom kan Allergicur worden aangewend bij allergische reacties die gepaard gaan met jeuk en huidschilfering, in het bijzonder huidallergie zoals zomereczeem bij paarden en voedings- en/of vlooienallergie bij honden en katten. Ook is Allergicur toepasbaar bij overgevoeligheden van longen en luchtwegen (allergische astma) en bij allergische overgevoeligheden van de darmen (darmkrampen).


Werking: De ontstekingsremmende werking van Apis mellifica, speciaal op allergische reacties in het lichaam wordt ondersteund door de helende werking van Calendula en de versterkende werking op bindweefsels van Carbo mineralis.

*Gezondheidseffect is nog niet officieel vastgesteld.


Dosering: Allergicur oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in de mond, in de volgende doseringen:

paard/pony: 2x daags 30 druppels
honden: 2 x daags 15-25 druppels
katten: 2 x daags 10-15 druppels

 

 


Inhoud:
100 ml = ca. 2250 druppels


Opmerking: Paarden die gevoelig zijn voor staart- en maneneczeem dienen reeds ruim voor de zomer, in maart, te worden behandeld, opdat er zich geen allergische reacties ontwikkelen. Het verdient aanbeveling deze paarden gedurende de gehele zomer (tot september) te behandelen in combinatie met SIMICUR Huidolie tegen de jeuk.


Opmerking: Enkele dagen na het begin van de toediening kan verergering van de symptomen optreden, zoals urticaria of verergering van hoesten. Deze verergering is van voorbijgaande aard, maar het is in deze gevallen verstandig om de toediening 1 – 2 dagen op te schorten, om vervolgens dezelfde toediening voort te zetten.


Indicaties * voor het gebruik van Allergicur:

paard hond kat
zomereczeem vlooienallergie vlooienallergie
astmatische bronchitis allergie/jeuk allergie/jeuk
gevoelige huid/jeuk astma astma
urticaria/galbulten voedingsallergie voedingsallergie

* Aangegeven indicaties zijn naar mijn mening en ervaring opgedaan in de holistische praktijk voor diergeneeskunde.

Extra informatie

Gewicht 0.21 kg