Graphicur 1

Graphicur 12019-05-29T14:47:06+00:00

Graphicur 1

21.95

Toegevoegd aan de voeding geeft GraphicurI een aanzet tot een gerichte zelfgenezingskracht voor ondersteuning van een gezonde en normale reactie op chronische huiduitslag.

Beschrijving

Graphicur 1 bestaat uit:

  • Carbo mineralis  (kloven, chronisch eczeem)
  • Calendula off.  (ontstekingsremmend)
  • Viola tricolor  (eczeem)

Toepassing: Als voedingssupplement werkt Graphicur I regulerend op chronische huiduitslag en is daardoor toepasbaar bij de behandeling van droge mok en droog eczeem die gepaard gaat met schilfer- en kloofvorming. Bij voorkeur toepassen in combinatie met SIMICUR wondspray. Bij ernstige kloofvorming de kloven tevens insmeren met SIMICUR wondzalf.


Werking: Mok is een verzamelnaam voor verschillende vormen van huidontsteking aan de ondervoeten. Droge mok wordt gekenmerkt door kloven, terwijl natte mok een natte uitslag is met dikke korsten. Graphicur vertoont een helende werking op zowel droge als natte mok. De werking van Graphites (Carbo mineralis) op huidkloven wordt versterkt door Calendula, dat tevens ontstekingsremmend werkt, en door Viola tricolor, dat vooral effectief is tegen huiduitslagen.

* Gezondheidseffect is nog niet officieel vastgesteld.


Dosering: Graphicur I oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in de mond, in de volgende doseringen:

paard/pony: 2x daags 30 druppels
honden: 2 x daags 15-25 druppels
katten: 2 x daags 10-15 druppels

 

 


Inhoud:
100 ml = ca. 2250 druppels


Indicaties* voor het gebruik van Graphicur I:

paard hond kat
droge mok droge schilferige huid droog eczeem
eczeem eczeem schimmelinfectie

* Aangegeven indicaties zijn naar mijn mening en ervaring opgedaan in de holistische praktijk voor diergeneeskunde.

Extra informatie

Gewicht 0.21 kg