Tendogel

Tendogel2019-06-03T12:47:11+00:00

Tendogel

15.45

Verzorging voor pezen en banden. Toe te passen bij peesblessures / peesklap en bij verstuikingen / blessures van gewrichten en spieren.

Beschrijving

SIMICUR Tendogel (500 ml) is een plantaardige gelei op natuurzuivere basis. De spiergel werkt stimulerend op de doorbloeding van pezen en banden en heeft daardoor een versterkende werking op peesblessures en bij verstuikingen van gewrichten. Tendogel is speciaal gericht op het inwrijven of masseren van pezen en banden.

Werking:
SIMICUR tendogel is een plantaardige gel op basis van de extracten van Arnica, Symphytum, Rhus toxicodendron, Ledum en Harpagophytum. Hierdoor heeft de gel een stimulerende werking op de doorbloeding van weefsels en een pijnstillende werking. De Tendogel is te gebruiken bij blessures van spieren, gewrichten en pezen. Bovendien kan de gel worden gebruikt voor de massage van overvulde gewrichten.

Toepassing:
Tendogel aanbrengen op de palm van de hand en door wrijvende bewegingen het lichaam insmeren en masseren. Tendogel kan ook worden gebruikt op opgezette of gezwollen delen van het lichaam. Tendogel is uitsluitend voor uitwendig gebruik en kan als zodanig in de sport worden gebruikt.

Inhoud: 500 ml

Extra informatie

Gewicht 0.575 kg