Mijn britse korthaar poes is nu ongeveer 2 jaar oud. Zij is nog altijd niet krols geworden, maar ik zou haar graag willen laten dekken. Ze is in perfecte gezondheid bevonden door onze dierenarts. Ze leeft hier samen met enkele andere katten, waarmee ze het goed kan vinden. Het is een lieve poes maar ze is niet erg op mensen gesteld, ze komt bijvoorbeeld nooit zelf op schoot liggen. Heeft u misschien een middel om haar krols te laten worden ?

Het biologisch middel dat wij hebben voor het reguleren van de hormoonhuishouding is bronscur. Dit kunt u 2 x daags 10 druppels door het voer geven. U kunt de bronscur 3 weken geven in bovenstaande dosering, vervolgens 5 dagen niet, dan weer 3 weken geven. Het is helaas niet te voorspellen na hoeveel tijd dit effect heeft en hoeveel kuren hiervoor nodig zijn, dit is sterk van het dier zelf afhankelijk.

Houdt er rekening mee dat deze tinctuur alcohol bevat en sommige katten kunnen hiervan speekselen. Mocht uw poes dit ook doen, probeer dan de druppels in een theelepel honing te geven.