Dermacur

Dermacur2019-05-29T14:49:38+00:00

Dermacur

21.95

Toepassing: Eczeem, huidontsteking, jeuk, (slecht helende) wonden, kaalheid, vachtproblemen (overmatig ruien en haaruitval), slechte weerstand, eczeem, droge schilferige huid, overvulde of ontstoken talgklieren, dermatitis.

Beschrijving

Dermacur bestaat uit:

  • Viola tricolor D3 (eczeem)
  • Juglans regia D3 (chronische schilfering en eczemen)
  • Urtica dioica D6 (jeukende huiduitslag)

Toepassing: Toegevoegd aan de voeding heeft Dermacur een stimulerende werking op de huid. Dermacur stopt schilfering van de huid en vermindert eczemateuze huidreacties. Dermacur is toe te passen bij de behandeling van een slechte huidfunctie, jeuk, droge schilferige huid, eczemen en slechthelende wonden. Tevens is Dermacur een drainagemiddel, waardoor het een betere samenstelling van bloed en lymfe geeft. Dermacur is derhalve toepasbaar als algeheel versterkend middel.


Werking: Veel huidaandoeningen zijn eczemateuze veranderingen ten gevolge van overgevoeligheden. Deze reacties uitten zich in schilfering van de huid en jeuk, gevolgd door te bijten en krabben. Viola tricolor is werkzaam bij chronische huidaandoeningen en bij pustels, papels en acne. Urtica dioica is een diureticum en past vooral bij huiduitslag, die gepaard gaat met hevige jeuk, en bij allergische huidaandoeningen. Juglans regia is een belangrijk geneesmiddel bij lymfatische ziekten en bezit een sterke bloedreinigende werking.Deze reiniging van bloed en lymfe wordt versterkt door Urtica dioica. het gehele complex geeft een betere samenstelling van bloed en lymfe. Dermacur kan tevens worden beschouwd als een algeheel versterkend middel.


Dosering: Dermacur oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in de mond, in de volgende doseringen:

paard/pony: 2x daags 30 druppels
honden: 2 x daags 15-25 druppels
katten: 2 x daags 10-15 druppels

 

 


Inhoud:
100 ml = ca. 2250 druppels


Indicaties voor het gebruik van Corneacur:

paard hond kat
eczeem eczeem dermatitis
jeuk jeuk jeuk
wonden wonden wonden
slecht door de haren overmatig ruien kaalheid
slechte weerstand slechte weerstand slechte weerstand

Extra informatie

Gewicht 0.21 kg